W celu realizacji usług strona korzysta z plików Cookies. Warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies można określić w ustawieniach Swojej przeglądarki.
Zawartość składnika w porcji jednostkowej i dziennej: Nazwa składnika/ Porcja jednostkowa/ Porcja dzienna Wyciąg z pączków Jodły pospolitej/0,09g/0,36g Wyciąg z młodych pędów Tamaryszka francuskiego/0,09g/0,36g Wyciąg suchy z owoców Róży dzikiej /0,026g/ 0,104g Glukonian cynku/0,009g/0,036g Witamina B5 (pantotenian wapnia)/0,34mg/1,36mg Witamina B2 (ryboflawina)/0,17mg/0,68mg Witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny)/0,17 mg/0,68mg Witamina B1 (chlorowodorek tiaminy)/0,14mg/0,56mg Witamina A (octan)/0,12mg/0,48 mg Witamina E (octan)/0,12mg/0,48 mg Fosforan wapnia/0,005mg/0,02 mg Fosforan magnezu/0,005mg/0,02 mg Witamina B12 (kobalamina)/0,34mg/1,36mg Witamina D3/1,02mg/4,08 mg Wyciąg z owoców czarnej Porzeczki(Ribes nigrum)cukier inwertowany/1,75g/7 g wyciąg z owoców Borówki czarnej (Vaccinium myrtillus)cukier inwertowany/0,5g/2 g woda oczyszczona/2,5g/10 g guma ksantanowa/0,0125g/0,04 g maltodekstryna/0,012g/0,048 g laktoza/0,01g/0,04 g nipagina(metylu hydroksybenzoesan)/1,2mg/4,8 mg nipazol(propylu hydroksybenzoesan)/1,2mg/4,8 mg
Porcjowanie: Dzieci 1 -3 lat: 5 ml 2 razy dziennie Dzieci 4-8 lat: 5 ml 3 razy dziennie Dzieci powyżej 9 roku życia: 5 ml 4 razy dziennie
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia. Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety. Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu. Numer partii podany na opakowaniu. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona. Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Producent: COLFARM S.A., PL-39-300 Mielec, Wojska Polskiego dla S.C PLANTEXTRAKT S.R.L, GMINA Radaia, Okręg Cluj, 407059 Rumunia Dystrybutor w Polsce: Helifarm sp. z o.o., św. Rocha 1 , 95-200 Pabianice (Polska) www.helifarm.pl
Produkt zgłoszony w GIS pod: GIS-ŻP-SD-4230-02551/KC/15 w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.Nr.171,poz.1225)