Hurtownia


UWAGA!!! Strona hurtowa wyłącznie dla klientów hurtowych.
           Klient idywidualny-
TU kliknij: www.helifarmzdrowie.pl



DLA ZDROWIA I URODY

OSTEO fee 150 ml

OSTEO fee zawiera wyciąg ze świeżych pączków Brzozy omszonej, wyciąg ze świeżych kiełków Jodły pospolitej, wyciąg ze świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego.

Projekt etykiety w języku polskim
Fito Embrio Estratti
OSTEO fee
SUPLEMENT DIETY przeznaczony do rozcieńczenia
Płyn
Składniki:
Wyciąg ze świeżych  pączków Brzozy omszonej, Wyciąg ze świeżych kiełków Jodły pospolitej, Wyciąg ze
świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego, woda, gliceryna roślinna, alkohol (30%).
Butelka 15 ml z kroplomierzem

Zawartość składnika w porcji jednostkowej i dziennej:
Porcja jednostkowa 5 kropli zawiera:
wyciąg ze świeżych pączków Brzozy omszonej  4,16 mg,
wyciąg ze świeżych kiełków Jodły pospolitej 4,16 mg
wyciąg ze świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego 4,16 mg
Porcja dzienna 15 kropli zawiera:
wyciąg ze świeżych pączków Brzozy omszonej  12,5 mg,
wyciąg ze świeżych kiełków Jodły pospolitej 12,5 mg
wyciąg ze świeżych kiełków Mamutowca olbrzymiego 12,5 mg

Porcjowanie: pić 1 raz dziennie. Należy rozpuścić 5-15 kropli płynu w 250ml wody.
Ostrzeżenie:
Z dostępnych danych naukowych wynika, iż stosowanie preparatu OSTEO fee nie jest zalecane
osobom cierpiącym na alergię na salicylany ze względu na ich zawartość w wyciągu z pączków
Brzozy omszonej
Nie przekraczać zalecanej porcji w ciągu dnia.
Suplement diety. Nie może być substytutem zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed datą wskazaną na opakowaniu.
Numer partii podany na opakowaniu.
Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Nie używać, jeśli pieczęć ochronna zakrętki jest uszkodzona.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w ciemnym i suchym miejscu.
Producent: LTL S.A. - PAE Gadderscheier
L4984 SANEM – GD GD Luxembourg
Importer: Ce.M.O.N Srl, Viale Gramsci 16, 80122 Napoli (Italia) www.cemon.eu
Dystrybutor w Polsce: Helifarm sp. z o.o., Cynkowa 49 B , 95-200 Pabianice (Polska)
www.helifarm.pl

Produkt zgłoszony w GIS pod: GIS-ŻP-SD-4230-03689/KC/13  w trybie art.29 ust.1 Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.Nr.171,poz.1225)